Slide 1

Bij Apotheek Heivelden staat het leveren van de beste service centraal.

Slide 1

Samen zorgen voor de beste service.

Slide 2

Heeft u vragen over uw medicatie? Wij helpen u graag!

Apotheek Heivelden.

Speciaal voor uw gemak, complete zorg onder één dak!

Maja Hazenberg

Tel: 0499-463048
E-mail: info@apotheekheivelden.nl
www.apotheekheivelden.nl

Bij Apotheek Heivelden staat het leveren van de beste service aan haar patiënten centraal. Het team bestaat uit vriendelijke, professionele en hulpvaardige assistenten onder leiding van Mw. Drs. M. Hazenberg.


Openingstijden

Maandag: 08.00 - 17:30
Dinsdag: 08.00 - 17:30
Woensdag: 08.00 - 17:30
Donderdag: 08.00 - 17:30
Vrijdag: 08.00 - 17:30


Uw medicijnen ophalen wanneer u dat wilt!

Niet meer wachten in de apotheek op uw herhaalmedicatie, afhalen wanneer het u het beste uitkomt en ook nog eens veilig en efficiënt? Dit alles kan met de extra service die Apotheek Heivelden in Best verleent aan haar cliënten in het Gezondheidscentrum Best “De Tambourije”.

Deelname aan deze service is voor iedereen en geheel gratis! U kunt zich eenvoudig aanmelden door het invullen van het inschrijfformulier en dit af te geven aan één van onze assistenten in Apotheek Heivelden.

apotheek werkruimte Gebruikmaken van de Servilocker heeft voordelen voor u, maar ook voor anderen die belang hebben bij goede dienstverlening aan de balie van de apotheek.

• U krijgt automatisch een afhaalbericht, zodra uw geneesmiddelen door een assistent in de Servilocker geplaatst zijn. U weet daarmee dat uw recept vanaf dat moment klaarligt om afgehaald te worden. Dit kunt u vervolgens doen zonder te wachten en op een moment dat u het beste uitkomt.

• Door afhaalrecepten via de Servilocker uit te geven ontstaat meer tijd en aandacht voor het verstrekken van informatie over uw medicijnen en de begeleiding van uw medicijngebruik. Een kwaliteitsverbetering voor iedereen!

medicijnrek Wanneer u vragen heeft of meer informatie wenst over de Servilocker, dan kunt u terecht bij één van onze assistenten. Wij helpen u graag!

Voor meer informatie over Apotheek Heivelden, verwijzen we u graag door naar www.apotheekheivelden.nl

Tamboer 8A
5684 DB BEST
Tel: 0499-463048
Fax: 0499-463109
E-mail: info@apotheekheivelden.nl